Categories: General
      Date: apr 11, 2011
     Title: AANTAL SPONSOREN 2011 UITGEBREID MET ALMERE CLASSIC CARS EN PRIMERA THE SALOON!

{cms_selflink page='19'}

In relatief korte tijd hebben we ons mogen verheugen in een uitbreiding van het aantal sponsoren.
Was daar eerst al Auto(schade) Expertisecentrum Almere, sinds kort hebben we ook Almere Classic Cars [reeds bekend door de éénmalige sponsoring in 2010] en sigarenspeciaalzaak Primera The Saloon mogen verwelkomen als sponsor.
Het verhaal.  

Onlangs ontstond bij enkele bestaande sponsoren onzekerheid over het al dan niet doorgaan in 2011. Op dat moment begon het licht bewolkt te worden in mijn hoofd. Wat te doen als dat gebeurt zo kort voor de start van het nieuwe raceseizoen?

Natuurlijk mochten we in Auto(schade) Expertisecentrum Almere tot onze grote vreugde een nieuwe sponsor begroeten, maar het wellicht wegvallen van andere sponsoren zou toch tot problemen kunnen leiden. Want sponsors, daar staat of valt nu éénmaal alles mee in de sport anno 2011. Gedurende mijn zoektocht naar nieuwe sponsorkandidaten, werd steeds pijnlijker duidelijk dat de economie nog lang niet uit het dal is. Langzaam maar zeker begon de lichte bewolking in mijn hoofd zwaarder te worden.
Er moest iets gebeuren.....

In 2010 mochten we al een stukje aanvullende sponsoring van het door Michel Bresser bestierde bedrijf Almere Classic Cars ontvangen. Hij liet toen doorschemeren best meer voor ons te willen doen, mits er betere tijden voor zijn bedrijf aan zouden breken. E.e.a zou dan mogelijk in combinatie met bevriende ondernemers kunnen gebeuren.
Met dat gegeven plus een mengeling van desperatie en hoop in het achterhoofd, besloot ik twee weken terug op een in vele opzichten zwaar bewolkte vrijdagmiddag, richting Almere Classic Cars te gaan. Ik vertelde Michel hoe de zaken er op dat moment voor stonden. Met een lichte aarzeling in zijn stem [of was het mijn angst die dit dacht te horen?] vroeg hij mij 5 minuten om een telefoontje te plegen. Uiteraard had ik die en nog wel langer ook natuurlijk!
Na de verbinding verbroken te hebben vertelde Michel, met de voor hem kenmerkende rustige stem, wat hij voor ons kon betekenen komend seizoen. Alsof dat niet voldoende was, liet hij weten dat Yuri Dijkstra, uitbater van sigaren speciaalzaak Primera The Saloon in Almere-Haven, ook mee ging in het verhaal. Geloof mij of niet, ik ben niet snel sprakeloos maar kon op dat moment weinig anders uitbrengen dan: "dat meen je niet, dat meen je niet, Geweldig!
Twee ondernemers uit Almere-Haven, autosportliefhebbers in hart en nieren, die ons die bewuste vrijdagmiddag uit de brand hielpen.
Soms zijn dromen geen bedrog.......

Michel en Yuri, nogmaals héél héél erg bedankt!!!
---------------------------------------------------

Klik op de logo`s voor een bezoek aan de sites van deze nieuwe sponsoren