Categories: General
      Date: mrt 17, 2014
     Title: IN APRIL WILLEN WIJ WEER STARTEN.....! STARTEN WIJ WEER!!
{cms_selflink page='19'}Op 6 april a.s. willen wij weer aan de start staan bij de eerste race van dit jaar. Willen? Nou ja, willen is natuurlijk niet het juiste woord, we moéten er  gewoon weer bij zijn. Alleen zijn er nog een paar zaken die ons in de weg staan hierin. Heikel punt daarin is, zoals vaak in de autosport,  natuurlijk sponsoring.
Hoewel wij inmiddels weer mogen rekenen op de steun van enkele bekende  sponsornamen [Bedankt daarvoor dames en heren sponsors!] die ons ook komend seizoen gelukkig weer terzijde staan, zijn er ook een paar die ons helaas “ontvallen”zijn. Tja, despijt alle positieve berichten uit Den Haag, duurt de crisis voort.....
Om in 2014 ons budget sluitend te krijgen, moet ik een huzarenstukje gaan verrichten door nog enkele bedrijven ervan te overtuigen, dat het zinvol en leuk is, ons te steunen. Hoewel het mij doorgaans goed afgaat, lijkt het erop dat ik dit jaar de hulp van Hans Klok of een andere magiër in moet roepen. Het lijkt maar niet volledig te lukken.....
Ik wil dan ook een beroep op u als lezers dezes doen, door vriendelijk te vragen op korte termijn de interesse van bedrijven te wekken voor Daspe Racing, zodat ik deze binnenkort  met een bezoek mag vereren.
Help ons het budget sluitend te maken en mail mij met de adresgegevens van zo,n bedrijf wakker uit deze nare droom......  Wij zijn u er dankbaar voor!

HET SEIZOEN 2014 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: