SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

24-04-12

NIEUWSFLITS: "SCHOKKENDE BEELDEN"....DE DASPE RACING BMW ZOALS U HEM NIET EERDER ZAG...

Nee, maar dat kan ook niet anders. De auto staat sinds afgelopen maandag bij Autoschade Almere De Vaart, waar hij in opdracht van onze sponsor Auto(schade) Expertise centrum Almere een metamorfose ondergaat. De racewagen zal evenals de helm van Dave uitgevoerd gaan worden in de oranje blauwe “Gulfkleurstelling.” Maar voor dat het zover is, moet er nog wat werk verzet worden....... 
WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE!
 

 

 

 DAVE`S HELM AL IN DE NIEUWE LIVERY!In afwachting van de nieuwe livery van de auto, heeft  Dave`s helm deze metamorfose reeds ondergaan.
Afgelopen maandag ontving hij zijn geairbrushte helm  uit handen van Bas van Duyvenbode, eigenaar van de Airbrushacademie in Lelystad.

Enkele maanden geleden waren wij met Bas overeengekomen dat hij de huidige livery van Dave`s helm zou verzorgen.
Het basisconcept werd middels een PC bewerking door mij gemaakt en bij Bas neergelegd.

Vervolgens heeft hij daar zijn rijke fantasie en creativiteit op losgelaten,  met een fantastisch resultaat als gevolg! De helm is [net als de auto binnenkort] in de blauw oranje retro racekleuren van Gulf gezet. Naast zijn naam is op verzoek van Dave een Zen teken op de helm aangebracht. Een wens die hij al heel lang koesterde.

Daspe Racing bedankt Airbrushacademie Lelystad  en daarmee Bas van Duyvenbode. We zijn superblij met het resultaat en Dave zal de helm dit seizoen dan ook met gepaste trots dragen!

Het  was voor ons ook erg interessant om eens een kijkje in de keuken van een Airbrush studio te mogen nemen. Er ging een compleet nieuwe wereld voor ons open!
Mocht u ook eens nader kennis met het airbrushen willen maken of misschien wel een cursus willen volgen, dan bent u van harte welkom bij de Airbrushacademie!
Klik HIER voor meer info of gewoon om eens een kijkje op de site te nemen!

DEZE NIEUWSFLITS WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: