SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

11-04-12

14 april: RACE-SHAKEDOWN VAN DE BMW E30De eerste race van 2012!  Aanstaande zaterdag is het zover, dan gaat het seizoen van start en geeft Davey voor de eerste maal de de E30 de racesporen.
Ondanks het feit dat we heel erg gemotiveerd zijn, nemen we een neutrale houding aan voor deze race.
Starten in een nieuwe klasse, is een soort van kat uit de boom kijken.
O, Dave gaat absoluut geen afwachtende houding aannemen en gaat zich zeker niet het kaas van zijn brood laten eten! Daar is hij, zoals een coureur hoort te zijn, veel te gedreven voor. Hij probeert uiteraard het beste uit de auto en zichzelf te halen! Feit is natuurlijk wel dat je moet kijken hoe je je tussen de rest van het veld positioneert. Hoe snel is de auto [en Dave ] ten opzichte van de rest en hoe is het rijgedrag van je opponenten? Kortom, altijd weer spannend  zo,n eerste race!
Wij kijken ernaar uit en hopen dat u dat ook doet natuurlijk!

Bent u van plan om de race “live” te zien, dan kunt u hier het tijdschema downloaden. U bent van harte welkom op Circuitpark Zandvoort!
Bent u niet in de gelegenheid om naar Zandvoort te komen, krijgt u uiteraard het uitgebreide raceverslag via onze nieuwsbrief!

Met vriendelijke Racegroet,

 

Davey & Hans

ONZE RACE-ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: