SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

21-03-12

VEEL REACTIE`S NA PERSBERICHT JAN LAMMERS!


Nieuws

Dave met Jan Lammers

Het persbericht over Jan Lammers in de Almere Deze Week, heeft diverse positieve reacties teweeg gebracht. Veel autosportliefhebbers zijn blij verrast door het nieuws dat Dave dit seizoen de auto enkele malen zal delen met de oud F1 rijder en Le Mans winnaar.
We zijn er dan ook bijzonder trots op, want het is natuurlijk heel bijzonder om samen met zo`n icoon uit de Nederlandse autosport te mogen rijden.
Mede door dit bericht hebben diverse Almeerse bedrijven belangstelling getoond ons te sponsoren. Een logisch gevolg, want het item trekt veel belangstelling en het is natuurlijk heel speciaal om je bedrijf op deze manier onder de aandacht te kunnen brengen.
De sponsorruimte op de Daspe Racing BMW begint dan ook al aardig te slinken, maar voor belangstellenden zijn er nog mogelijkheden.

Meerijden met Dave of Jan

Voor deze gelegenheid bieden wij een speciaal sponsorpakket aan, waar inmiddels meerdere reacties op gekomen zijn. Er bestaat veel belangstelling voor en inmiddels zijn er verbintenissen met potentiele- en nieuwe sponsoren ontstaan. Voor de prijs van € 500,- prijkt hun bedrijfsnaam op de auto en krijgen zij een gelinkt logo op de website. Ook in de vele persberichten (er is nogal wat media aandacht ontstaan) wordt hun bedrijfsnaam meegenomen.
Last, but not least, zijn zij [en hun relatie`s] VIP  gast tijdens onze sponsordag. Naast het gastvrije ontvangst, met hapjes en drankjes, wordt de unieke kans geboden om mee te rijden over het circuit met Dave of Jan in de BMW!
Voor wie interesse heeft in deze unieke en betaalbare sponsoring, zijn er nog enkele plekjes vrij op de auto! Snelheid is wel geboden, want het gaat hard en er is nog een krappe maand tot de eerste race! Waar het overigens ook hard zal gaan.......

Met vriendelijk Racegroet,

Dave & Hans Spelde

ONZE RACE-ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: