SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

08-03-12

DASPE RACING MAAKT SPRAAKMAKENDE OVERSTAP NAAR BMW E30 KLASSE!!


Nieuws

....Overstap naar BMW.....

 

Na een lange periode van onzekerheid over wat, waar en hoe we 2012 op de circuits zouden gaan beleven, volgden ongeveer een maand geleden de ontwikkelingen zich elkaar in razend tempo op. Einduitkomst van deze positieve zaken, is dat wij dit seizoen de overstap naar een andere raceklasse maken. Te weten de BMW E30 Cup.

Het is echter niet zo maar een overstap. Door toezeggingen van diverse mensen, deed zich de mogelijkheid voor om met een eigen auto, bijna volledig gesponsord, deze fantastische switch te realiseren! Geweldig!!

De BMW E30 zal naar alle waarschijnlijkheid in Gulfkleuren worden uitgevoerd. Dit is buiten dat wij het zelf een mooie uitmonstering vinden, ook een eerbetoon aan één van de mensen die deze geweldige progressie voor ons mogelijk maken.

Jan Lammers

De overstap zal overigens een spraakmakend tintje hebben. Dave zal de auto enkele races delen met één van Nederlands bekendste autocoureurs; Le Mans winnaar en ex- F1 rijder Jan Lammers.
Via een sponsor zijn wij met Jan in contact gekomen. Naast dat hij ons dit seizoen PR matig zal bijstaan, rijdt hij ook enkele gastraces in onze BMW. Een item waar wij heel erg blij mee zijn. Ook voor de BMW Cup is het een positief gegeven, daar Jan altijd extra publiek trekt. Dit zal de aandacht voor de races ten goede komen.
Kortom we kunnen hierdoor rustig spreken van een spraakmakende overstap, welke wat publiciteit betreft in ieder geval goede vooruitzichten kent! Voor zover dit schitterende nieuws! Er moeten nog  heel wat dingen op de rit gezet worden voor de start van het seizoen op 14 april a.s. Maar gelukkig worden wij van alle kanten bijgestaan om straks op en top aan de start te verschijnen. En daar zijn wij werelds dankbaar voor!

Voorlopige impressie van de livery

Binnenkort meer nieuws!!