SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

24-07-11

SPONSORDAG 2011: GLIBBEREN, GLIJEN EN GENIETEN!!


 

Glibberen, glijen en proeven. Genieten tijdens de jaarlijkse sponsordag!

Afgelopen zondag 17 juli was het weer de hoogste tijd om onze sponsoren tijdens de jaarlijkse sponsordag op Circuitpark Zandvoort in het zonnetje te zetten.  
In het zonnetje zetten gebeurde deze keer grotendeels spreekwoordelijk. Zon afgewisseld door stromende regen, bepaalden namelijk het weerbeeld op deze dag.
De meeste sponsoren lieten zich daar echter niet door weerhouden en waren in grote getalen naar Zandvoort gekomen.

De tekst “Het regent zonnestralen” van Acda en de Munnik was dit jaar zeer toepasselijk. Ook al kwamen die zonnestralen hoofdzakelijk van de gezichten van de passagiers, die uit de DRH Race-Seat stapten.Tijdens enkele rondjes over het kletsnatte en dus gladde circuit, genoten zij naast Dave van zijn wagenbeheersing.
De aanwezige kinderen vermaakten zich uitstekend tijdens het “guppyrijden” [niet sneller dan 100 km p/u ]

Naast dit hoogtepunt van de dag, kon een ieder zich tegoed doen aan hapjes en drankjes. Tevens werd er gedanst op de aanwezige live muziek in de VIP-tent.
Een mini-expositie met digital art schilderijen van RacingArt &More gaf extra cachet aan het geheel.
Dankzij de medewerking van de STG Group [Scandinavian Tobacco Group] was er ook een door tabaksspeciaalzaak Primera The Saloon [ Bedankt Yuri! ] georganiseerde sigarenproeverij, waarvoor een groot aantal liefhebbers aanwezig waren. Naast het genieten van dit hoogwaardige tabaksproduct, was ook bij deze heren het animo voor de “taxirit” bijzonder groot. Zij stapten stuk voor stuk met een “big smile”uit de auto. Respect was er voor de enige dame in dit gezelschap, die na enige overredingskracht toch instapte en na twee rondjes met opgetrokken mondhoeken terugkeerde.
Al met al kunnenwe terugkijken op een grotendeels geslaagd festijn, welke volgend jaar een, zeer waarschijnlijk, groots vervolg krijgt!  

Davey & Hans Spelde

KLIK HIER VOOR FOTO`S VAN DE SPONSORDAG

Onze speciale dank gaat uit naar de Scandinavian Tobacco Group voor haar  medewerking aan de sponsordag