SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

04-04-14

SEIZOEN 2014: BELANGRIJKSTE RACES GEWAARBORGD!Het Daspe Racing nieuws bevat ditmaal helaas een wat minder goede inhoud. Door het terugtrekken van enkele vaste sponsoren, ten gevolge van de aanhoudende crisis, zijn we dit jaar helaas financieel niet draagkrachtig genoeg om een vol seizoen te rijden.
Positief  punt: door het aanblijven van andere sponsoren, waaronder Almere Autoschade Expertise Centrum en F&D Batteries [Almere Accu], kunnen we in ieder geval gelukkig de belangrijkste races rijden. Dit zijn tevens de races, die PR matig gezien, ook voor de sponsoren het meest belangrijk zijn.
De eerste race, welke dit weekend verreden wordt op Circuitpark Zandvoort, moeten we helaas met pijn in het hart overslaan door genoemde situatie…….
De volgende race op het circuit van Zolder in België, rijden we gelukkig wel. Hieraan zal in de media ruimschoots aandacht worden besteedt. Uiteraard geven wij hier zelf ook de nodige exposure aan!!  In de tussentijd blijf ik koortsachtig op zoek naar mogelijke extra sponsoring om alsnog een breder seizoen te rijden. Mocht u iemand weten die ons dit jaar financieel een hart onder de riem wil steken, ik ga er graag op bezoek! Tot Zolder houden wij u met snelheid op de hoogte van de ontwikkelingen bij Daspe Racing!

HET DASPE RACING NIEUWS WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: