SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

15-02-14

DAVE PAKT PODIUM TIJDENS KART GRAND PRIX SILVERSTONE!Weer even terug naar je raceroots! Dat doen veel autocoureurs elk jaar tijdens de Kart Grand Prix op het indoor circuit van Silverstone. Zo ook Dave, die dit jaar op een haar na de tweede plaats miste, maar wel beslag wist te leggen op een derde plaats.


De sfeervolle ambiance op Silverstone

In de jaarlijks terugkerende, twee uur durende race, nemen oud autocoureurs het op tegen de jonge garde.
Samen met zijn oud SKRV [Stichting Kartsport Ronde Venen] teamgenoten en inmiddels ook naar de autosport overgestapte coureurs Melroy Heemskerk en Mike v/d/ Vecht, maakte hij deel uit van het speciaal voor deze gelegenheid opgerichte gelegenheidsteam Scuderia Mascalzoni . Gestart vanaf een 5e positie klom de equipe al vroeg in de race op naar een 2e stek.


....Dave neemt het stuur over.....

Na de eerste rijderswissel, nam Dave het stuur over van Melroy en handhaafde hij, in weergaloze stijl en met zeer snelle rondetijden, de tweede plaats. Tot vlak voor het einde wist het team vervolgens deze positie vast te houden. Bij de tankstop en rijderswissel werd echter kostbare tijd verloren en viel het team terug naar een derde plaats. Despijt de constante en zeer snelle rondetijden, kon de Scuderia Mascalzoni door hardnekkig in de weg rijdende achterblijvers, geen aansluiting met de kop meer vinden. Uiteindelijk passeerden zij op een welverdiende derde plaats de finishlijn en mochten Dave en zijn teamgenoten het ereschavot bestijgen, waar zij de bekers en de champagne in ontvangst namen!

Hoe staat het ondertussen met de aanloop naar het nieuwe autosportseizoen?
Wel, op dit moment worden er nog volop gesprekken gevoerd met mogelijke sponsoren en op 6 april aanstaande hoopt Dave met de DR Gulf – BMW weer aan de start te staan, voor de eerste race in 2014 op Circuitpark Zandvoort,.

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: