SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

06-01-09

VERHUIZING BMW: VAN GARAGE DE MARKEN NAAR GARAGE DE AUTO-MATEN!


Nieuws


De receptie van Garage De Auto-Maten


Na een fijne samenwerking van drie jaar, is garage de Marken tot onze grote spijt gestopt als sponsor en zijn wij in een goede verstandhouding uit elkaar gegaan. De Marken eigenaar Michel Bresser, zorgde er o.a. voor dat Daspe Racing van het Arrive & Drive concept [het huren van een raceauto], overstapte naar het racen met een eigen racewagen.
Een stap waar wij hem tot op de dag van vandaag dankbaar voor zijn! De Marken bood gedurende twee jaar onderdak aan de BMW en runde deze.
Wij bedanken eigenaar Michel Bresser en zijn mannen voor die bijzonder mooie periode, wensen hen een goede en succesvolle toekomst en gaan zeker geregeld nog even bij ze op de koffie!


De BMW op zijn nieuwe stek

Met het beëindigen van deze samenwerking, moesten we op zoek naar een ander onderkomen voor de BMW. En…dat hebben we gevonden bij Garage De Auto-Maten in Almere-Buiten!
Na een goed gesprek met eigenaar Arend Jan Gielen, werd overeenstemming bereikt de BMW daar in 2014 te stallen. Verder mogen we gebruik maken van de faciliteiten en dat zijn er nogal wat!!


De ruime hal van Garage De Auto-Maten

U hoeft uiteraard geen raceauto te hebben om bij de Auto-Maten terecht te kunnen.
Bij het team van Garage De Auto-Maten, kunt u ook met uw eigen auto terecht. Zij werken volgens een uniek en uitermate klantvriendelijk concept! In deze voor iedereen moeilijke tijden, waarbij onderhoud en reparatie aan uw auto toch vaak een aanslag op de financiën zijn, biedt Garage De Auto-Maten een aantal geldbesparende mogelijkheden. Zo kunt u, indien u een beetje handig bent, een brug en/of gereedschap huren en [al dan niet onder begeleiding of met advies van het Automaten team] zelf een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto uitvoeren. De mogelijkheden zijn legio.
Klik HIER voor meer info, het is de moeite waard!