SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

14-11-13

SPONSORDAG 2013: GESLAAGD GEHEEL!Na alle ongeplande financiele aderlatingen van het afgelopen seizoen,  zag het er even naar uit dat de sponsordag hier slachtoffer van zou worden
Door tussenkomst van sponsor ASECA [Auto Schade Expertise Centrum Almere] echter, konden we alle sponsoren en relaties alsnog de leukste dag van het jaar aanbieden.

Mede door het weer en de afsluiting van de snelweg  A1 [door een ongeval met meerdere touringcars], was de opkomst ten opzichte van vorig jaar iets minder. Diverse mensen die al onderweg waren, moesten als gevolg van hierboven genoemde afsluiting, rechtsomkeert maken en verstek laten gaan. Niettemin konden we na afloop toch van een zeer geslaagde dag spreken.
Sponsor Event Supply had weer prima zorg gedragen voor de nodige horecaspullen voor de inrichting van pitbox en tent. Dinie en Esther verzorgden op uitstekende wijze de inwendige mens van de gasten, met een meer dan goede catering.
Door het enigszins wisselvallige weer, was er minder drukte tijdens de taxidrive op het circuit. Dit gaf Dave wel alle ruimte om in combinatie met de ietwat vochtige baan voor leuke, gecontroleerde, glijpartijen te zorgen. De big smiles op de gezichten na een paar rondjes circuit, deden ons ook dit jaar weer bijzonder goed!  

Eerder dit jaar hadden wij een prijsvraag in de krant Almere Deze Week uitgeschreven.
Hoofdprijs was een dag te gast zijn van Daspe Racing tijdens de sponsordag. De winnaar hiervan was dan ook met vrouw en zoon aanwezig en zij amuseerden zich prima.

Oplettende aanwezigen zal het ongetwijfeld zijn opgevallen dat er de hele dag iemand met een aantal camera`s aan het werk was. Persoon in kwestie was Jordy Morsch van MotorsportMedia, die een korte video-impressie van de sponsordag maakte. Middels de link onderaan dit bericht, kunt u deze bekijken!  Jordy was ook verantwoordelijk voor onze schitterende Jan Lammers gastraceclip van vorig jaar.
Rond 17.00 verlieten de laatste gasten ons, teneinde huiswaarts te keren. Na het afbreken en in- en opladen van alle zaken, was het rond 20.00 ook voor ons tijd om afscheid van het circuit te nemen en konden we voldaan terugkijken op een geslaagde sponsordag!

Klik HIER voor foto`s van de sponsordag
Klik HIER voor de videoclip van MotorsportMedia [Jordy bedankt!]

ONZE SPECIALE DANK GAAT UIT NAAR TON BAKKER VAN
ASECA, ZONDER WIENS HULP DEZE SPONSORDAG NIET MOGELIJK GEWEEST ZOU ZIJN!