SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

12-08-13

HET SUPER RACE WEEKEND KOMT ERAAN!!Komend weekend is het weer tijd voor één van de mooiste race evenementen op Circuitpark Zandvoort, het drie dagen durende SuperRaceWeekend!
Met maar liefst twintig verschillende raceklassen aan de start, heeft het programma dit weekend een volgestouwde racebackpack.
Alle onder de DNRT vlag vallende klasses, plus een afvaardiging van het Duitse formule ford kampioenschap komen meerdere malen in actie. Ook de BMW E30 cup, waar wij in uitkomen, geeft natuurlijk acte de presence. Met ongeveer 42 deelnemers, één van de meest druk bezette klasses!


Zelfs bij de mééste A evenementen, komen er niet zoveel verschillende klasses aan de start. En waar je bij een A evenement meestal diep in de buidel moet tasten voor een kaartje, is de toegang tijdens het hele SRW weekend gratis! En die gratis toegang geldt ook voor het betreden van het heilige der heilige: de paddock!! Alle auto`s, coureurs en het sleutelen lekker van dichtbij bekijken en fotograferen! Parkeren tijdens een A evenement? Je zult een duur betaald plekje in het Zandvoortse moeten zoeken. Bij het SRW weekend geldt een tarief van slechts € 6,- en dan staat u ook nog op het circuitterrein!

In de aanloop naar dit spectaculaire weekend hebben wij nog even goed technisch overleg gehad met verschillende partijen. Dit om er voor te zorgen dat ook de laatste technische problemen verholpen zijn. Uiteindelijk is het besluit genomen om de brandstofpomp in de tank van onze BMW te vervangen. Garage de Marken heeft hier zorg voor gedragen. Hiermee moet de laatst mogelijke oorzaak van het inhouden van de motor weggecijferd zijn en hopen we tijdens het SRW volop mee te kunnen draaien.
Kortom, kom allemaal naar het Super Race Weekend! Een heel weekend races en alles wat erbij hoort gratis bekijken en in de pauze een optreden van de Carribean Brass Band!
Door de topdrukte hebben we ditmaal geen pitbox maar een tent, maar ook daar bent u natuurlijk weer van harte welkom!

Klik HIER voor het tijdschema van zaterdag 17 aug.
Kilk HIER voor het tijdschema van zondag 18 aug.


Op vrijdag 16 aug. rijden wij niet. Klik HIER voor het totale programma overzicht met daarin ook het tijdschema van de vrijdag
.
DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
: