SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

02-07-13

9 JULI ZOLDER, RACE 3 IN HET E30 KAMPIOENSCHAP!!Na met gepaste tegenzin de vorige race te hebben moeten opofferen voor het goede doel, staan we volgende week weer op de startgrid!! Ditmaal reizen we af naar België, het land van de striptekenaars!
Suske & Wiske, Nero, Lucky Luke, Robbedoes, allemaal Belgische stripcreaties.
Maar naast bekend staan om zijn striphelden, staat het land natuurijk ook bekend om z,n schiterende circuits. Meest bekend is Spa-Francorchamps, maar zeker niet op de laatste plaats komt het Circuit van Zolder. Dit schitterend gelegen circuit viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en is de komende week weer “the place to be” voor de rijders van de diverse DNRT kampioenschappen.

Twee jaar geleden, tijdens een zes uurs race, reed Dave hier voor de eerste maal en voelde zich meteen thuis. Hij zette in de eerste training al een snelle tijd neer en finishte de race op een mooie zesde plaats.
Afgelopen jaar stonden we hier voor het eerst met de BMW aan de start.
Als gevolg  van een voortijdig [door de organisatie] afgebroken training, startte Dave vanuit het middenveld. Na het vallen van de vlag, liet hij echter direct zijn goede verstandhouding met het Zolderse asfalt zien. Al inhalend boenderde hij door het startveld richting de top 10! Iets te gretig geworden verschakelde hij zich en spinde in het laatste deel van de race. Na de nodige auto`s te hebben laten passeren, kon hij de neus weer in de juiste richting zetten en eindigde daarna toch nog op een nette 20e plaats van de 32 gestarte bmw`s!
Dit jaar hopen wij, met de onlangs uitgevoerde verbeteringen, goed te kunnen presteren. Aan Dave`s motivatie icm de updates zal het niet liggen.

Het Circuit van Zolder is gelegen in een schitterende omgeving en de gastvrijheid daar is absoluut om over naar huis te schrijven. Mocht u zin en tijd hebben, u bent van harte welkom in onze pitbox op 9 juli!
Klik HIER voor een routebeschrijving!

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: