SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

10-06-13

EEN WEL HEEL BIJZONDERE GASTRIJDER 2013...?Bij iedereen die ons 2012 seizoen gevolgd heeft, staan ongetwijfeld twee gebeurtenissen op het netvlies gebrand.
De onvergetelijke en immer imponerende “taxidrive” naast Davey tijdens de sponsordag en.... de bloedstollende gastrace met Jan Lammers achter het stuur van de DR - BMW met half openstaande motorkap.
Jan, een icoon uit zowel de Nederlandse- als Internationale racewereld, als gastrijder bij ons. Wij zijn er nog steeds beretrots op!

Voor dit seizoen weer een gastrijder uitnodigen, hadden we eerlijk gezegd nog niet over nagedacht en als we dit al zouden doen, wie nodig je dan uit? In ieder geval iemand die kan racen  en minstens zo bekend is als Jan natuurlijk.
Geen idee dus en nogmaals, eigenlijk totaal nog niet over nagedacht.
Tot......ik van de week, tijdens mijn job bij de RAI een Porsche Panamera met een wel héél bekende Nederlander het parkeerterrein op zag draaien. Achter het stuur zat niemand minder dan racefanaat en [ex] Minister-President Jan Peter Balkenende.
In een flits schoot het woord gastrijder door m’n hoofd, ik dacht “waarom niet” en aarzelde geen moment. In een ongecontroleerd ogenblik stapte ik op onze voormalige premier af en knoopte een geanimeerd gesprek over onze gedeelde passie met hem aan. Ik vroeg of hij nog steeds actief in de racewereld was en dat bleek het geval. Zijn agenda was  de komende tijd redelijk gevuld met diverse mooie evenementen waaraan hij deelneemt. Op mijn vraag of hij het leuk zou vinden een gastrace in de BMW E30 cup te rijden antwoordde hij enthousiast positief: “Als mijn agenda het toelaat, lijkt mij dat erg leuk!”

Er werden visitekaartjes uitgewisseld en afgesproken werd mail contact te houden over een eventuele datum.Voor de sceptici onder ons; JP heeft een racelicentie hoor.......
Er zijn van die dagen in het leven, dat er leuke dingen en bijzondere mensen op je pad komen.......
Wij houden u op de hoogte!!


TESTDAG 14 JUNI A.S.

Aanstaande vrijdag 14 juni is het zover. Dan kunnen wij eindelijk de onlangs aangebrachte veranderingen aan onze BMW testen tijdens de BMW Drivers Trackday op Circuitpark Zandvoort. Tevens zal meervoudig E30 Cup kampioen Ard Keff ons tips geven om de auto in z’n huidige set up optimaal af te stellen en samen met Dave het circuit op gaan om zijn driving skills aan te scherpen
Een verslag van deze dag volgt komend weekend!DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: