SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

29-05-13

DASPE RACING MODELAUTO 2013Afgelopen week mochten we voor de tweede maal een bezoek brengen aan de prettig uit de hand gelopen verzameling schaalmodellen van Paul Beijersbergen.
Reden van ons bezoek was de lancering van het 2013 model van onze Daspe Racing BMW.Tijdens de Jan Lammers gastrace vorig jaar, werden we al getracteerd op de supermooi gemaakte 2012 versie en dit keer toverde Paul, binnen zeer korte tijd, de auto getooid met de 2013 livery uit z,n hoge modelauto-hoed!! .Begin dit jaar, [de echte was nog maar net bestickerd!] werden we door Paul middels een mailtje verrast met foto`s van het model in wording!
Dat het bij hem dan niet lang duurt voordat een model zijn definitieve gedaante heeft, is een bekend gegeven. Hoe hij het in korte tijd elke keer weer voor elkaar krijgt zo,n tot in de puntjes gedetailleerd schaalmodel neer te zetten, blijft voor mij een volslagen raadsel! Net zoals op "de echte", staan alle sponsornamen [met uitzondering van Gulf, die prominent op de motorkap aanwezig is] diagonaal en duidelijk leesbaar op beide zijden van de auto.......

Er bestaan inmiddels vier Daspe Racing schaalmodellen, waarvan drie in de 2012 uitvoering. Eén hiervan staat uiteraard bij Paul in een vitrine tussen de ruim 300 andere modellen van racewagens waarmee Jan Lammers, net als met onze BMW, geraced heeft. [Voor wie hem gemist heeft, hier vindt u de video, we zijn er nog steeds ontzettend trots op!] Het tweede model staat bij mij thuis en de derde is in opdracht van een sponsor gemaakt.
Het nu door ons verworven  2013 model op bijgaande foto`s, is door Davey in beslag genomen en siert zijn woonkamer.Paul, héél erg bedankt weer voor deze unieke creatie en tevens bedankt voor de gastvrijheid [en die van je vrouw niet te vergeten!] waarmee wij weer in het Rijswijkse ontvangen werden!

Voor de volledige Jan Lammers collectie van Paul [en meer] kunt u een bezoek brengen aan Paul`s site:
www.paol.nl  Het is beslist de moeite waard!  

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: