SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

03-05-13

EEN MOEILIJKE KEUZE......?Onlangs hebben wij de voor ons ietwat pijnlijke keus gemaakt, één race van dit seizoen niet aan de start te staan. In het navolgende stukje vindt u uitleg over deze, in eerste instantie vreemd lijkende, maar bewust gedane keuze.

De reden

Tijdens testritten met regerend E30 kampioen Ard Keff,  is gebleken dat door diverse oorzaken de wegligging van onze BMW op een aantal punten flink tekort schoot en dus voor verbetering vatbaar was. Na een grondige check bij de firma Tim Tuning uit Zandvoort,  welke ook de kampioenschaps auto van Ard Keff onderhoud, is naar voren gekomen dat het chassis op een aantal punten flink verandert moest worden. Normaal gesproken worden veranderingen uitgevoerd door sponsor Garage de Marken, welke afgelopen winter de hele auto al flink en absoluut goed aangepakt had. Doordat voor de huidige upgrade echter speciale, op race-auto`s gerichte,  apparatuur benodigd is, kan het in dit geval helaas niet bij hen uitgevoerd worden.

De keuze van het  wel of niet uit laten voeren van deze belangrijke upgrade, bracht wel een dilemma met zich mee. Wel uit laten voeren en progressie boeken de rest van het seizoen, maar een race moeten missen. Of verder gaan met de huidige setup en daarmee dus ook de huidige prestaties handhaven. Het leek ons logisch om voor het eerste te kiezen. In de eerste plaats omdat dit als coureur en team onderdeel van onze doelstelling is, maar zeker ook niet in de laatste plaats, omdat wij het voor u als sponsor belangrijk vinden ons verder voor in het veld te vinden.

Dat met deze ingreep geld gemoeid gaat, moge duidelijk zijn. Doordat ons budget in deze moeilijk economische tijd beperkt is, heeft de ingreep helaas tot gevolg dat wij een race verstek moeten laten gaan. Na een aantal zaken tegen elkaar te hebben afgewogen, was de keus om de upgrade voorrang te verlenen een duidelijke.
Met de gemaakte keuze zouden wij verder voorin kunnen finishen in de resterende  races dit seizoen en daarmee hoger moeten kunnen eindigen [door meer behaalde punten] in de eindrangschikking van het kampioenschap.
Met deze uiitleg hopen wij op uw begrip voor het door ons genomen besluit.

Binnenkort gaan wij met de aangepaste auto testen. Uiteraard houden wij u van deze ontwikkelingen op de hoogte!

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
:

: