SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

04-04-13

Zaterdag 6 april: AFTRAP RACESEIZOEN E30 CUP!!Hoewel het weer er nog steeds anders over denkt, is de winter voorbij en worden aanstaande zaterdag 6 april de eerste twee races van de E30 CUP 2013 verreden op Circuitpark Zandvoort.
Wij hopen op een minstens zo groot startveld als in 2012, waar gemiddeld tussen de dertig en veertig auto`s de startgrid vulden!
Daspe Racing is er klaar voor en wel zo belangrijk, we hebben er zin in!
De problemen die wij bij de training eerder deze maand ondervonden, zijn in principe opgelost. Garage de Marken heeft kosten noch moeite gespaard en zich het licht uit de ogen gesleuteld om de auto bijtijds klaar te krijgen voor de eerste race. En dat is ze ondanks de drukte gelukt!
Zeker weten of alles naar behoren functioneert, weten we zaterdag na de vrije training pas aangezien er geen mogelijkheden meer waren dit eerder te testen...... 
Echter hebben wij het volste vertrouwen in het vakwerk van de Marken, dus  vooralsnog gaan we er vanuit dat alles in orde is!
De weersverwachtingen voor komende zaterdag zien er in ieder geval positief uit. Droog, iets hogere temperaturen en niet de sneeuwbuien waarop onze collega`s tijdens de paasraces getracteerd werden!

Datum: zaterdag 6 april
Plaats: Circuitpark Zandvoort
Aanvang race 1 - 14.10 uur

Klik HIER voor het volledige tijdschema
Klik HIER voor het adres, een routebechrijving en het openbaar vervoer richting Circuitpark Zandvoort.

We hopen u te kunnen begroeten tijdens de eerste races van dit seizoen!


DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: