SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

28-03-13

AANLOOP RACE 1: DASPE RACING VOLOP IN BEWEGING!


Nieuws

Een nieuwe en opvallende belettering kenmerkt de BMW in 2013!


 Training 20 maart

Binnenkort gaat het raceseizoen weer van start en de voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang!  Op 20 maart j.l. waren we op Circuitpark Zandvoort om te trainen en de vernieuwingen aan de auto [wijzijgingen in rem- en brandstofsysteem] te testen.
Tevens werkte Dave onder de bezielende leiding van E30 kampioen Ard Keff een rijtraining af om z,n raceskills te updaten. Alles verliep redelijk naar wens. Redelijk omdat we vanwege wat technische problemen niet de volle trainingstijd konden benutten.
Er waren wat kleine ongemakken met de remdruk en de brandstoftoevoer, maar Garage de Marken is op dit moment druk bezig dit te verhelpen en uiteraard hebben we er het volste vertrouwen in dat dit voor race 1 is opgelost!

Klik HIER voor de foto`s!

[Met dank aan [auto-sportfotografie
]
Yourcarwrap.nl: Nieuwe belettering BMW

Aan de vooravond van het raceseizoen 2013, heeft de BMW ook een nieuwe belettering gekregen.
Gisteren [27/03] mocht ik de auto ophalen bij Yourcarwrap.nl  waar de belettering met een perfecte vakmanschap is uitgevoerd.
Yourcarwrap.nl eigenaar Michiel van Wulfen is vanwege zijn jarenlange vriendschap met de broers Tom en Tim Coronel, niet onbekend met de racerwereld, en heeft deze klus dan ook met veel plezier uitgevoerd!
Na mijn in fotoshop gemaakte opzet van de belettering bij hem afgeleverd en besproken te hebben, is hij ermee aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn zoals u op bijgaande foto`s kunt zien.
De meeste sponsors hebben met hun firmanaam, [in het juiste lettertype] een strak diagonale exposure op beide zijden van de auto gekregen. De sponsors die liever voor een conventionele sticker kozen, hebben een mooie nieuwe plaats op de auto verworven, waar ook zij een duidelijke en krachtige exposure genieten.
 Op 6 april a.s. zal de Daspe Racing BMW op Zandvoort z,n eerste race in de nieuwe uitmonstering rijden en natuurlijk bent u hierbij van harte uitgenodigd!
Details voor het bijwonen van de eerste race volgen!

Klik HIER voor de foto`s!


Let op! Veranderde datum sponsordag

De geplande datum van 7 juli a.s. voor de sponsordag, komt vanwege het ingelaste Masters of F3 evenement  te vervallen.
De sponsordag schuift hierdoor een week op en vindt nu plaats op zondag 14 juli a.s.
De verschuifing zal verder geen invloed hebben op de inhoud van deze dag, die groter van opzet wordt.
Binnenkort meer hierover!!

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: