SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

15-03-13

GULF OIL OFFICIAL SUPPLIER 2013 DASPE RACING!Gulf Oil. Eén van de meest tot de verbeelding sprekende sponsornamen, waar het de historie van de internationale autosport betreft.
Vanaf de begin jaren 70 van de vorige eeuw tot op heden, vind je de blauw/oranje kleuren en het Gulf logo terug op de [winnende] racewagens van o.a. Ford, Porsche en Aston Martin in wereldberoemde races zoals de 24 uur van Le Mans.
Daarom verheugt het ons U met gepaste trots te kunnen melden, dat Gulf Oil met ingang van heden Official Supplier 2013 van Daspe Racing is!
Afgelopen week is een sponsorcontract voor de duur van één jaar door beide partijen ondertekend. Gulf Oil zal ons team op diverse manieren ondersteunen.
Daspe Racing hoopt op een mooie samenwerking dit jaar!

Eerste training 2013

Na de volledige check up van onze BMW door garage De Marken, waarover u in een eerder bericht al kon lezen, gaat de BMW komende woensdag 20 maart voor het eerst dit seizoen het circuit op voor testritten. Diverse zaken zullen dan aan de tand gevoeld worden. Zo zullen o.a. de werking van de verlegde brandstof- en remleidingen en de nieuwe Hawk remblokken uitvoerig getest worden.

Ard Keff

Ook zal tijdens deze dag regerend 3-voudig E30 kampioen en race-instructeur Ard Keff bij Dave in de auto stappen om te kijken of hij diens rijstijl naar een [nog] hoger nivo kan tillen.
Tevens zal er veel data verzameld worden, teneinde hieruit te distilleren waar en op welke manier we sneller  kunnen worden. Alles bij elkaar hopen we uit deze testdag winst voor de resultaten van het komende seizoen te kunnen genereren.

Nieuwe sponsor livery

Tot slot geven wij u, middels fotoshop, een voorproefje van de nieuwe sponsor livery, welke bepalend zal zijn voor het uiterlijk van de Daspe Racing BMW 2013!
Gulf Oil zal hierbij zowel op de motorkap als achterzijde terug te vinden zijn 
Wij hopen onze sponsors met de nieuwe livery een betere exposure te bieden!


DE  DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: