SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

13-02-13

SAMENWERKING DASPE RACING EN GIALLO MOTORSPORTS!Daspe Racing gaat miv het nieuwe seizoen een samenwerking aan met Giallo Motorsports.
Laatstgenoemde heeft afgelopen seizoen na een aantal jaren Porsche 944 Cup, de overstap gemaakt naar de BMW E30 Cup. Giallo Motorsports bestaat uit coureur en manager Milko Mebus, drie monteurs en een dataspecialist.
Nadat er tijdens de finalerace van 2012 een pitbox met dit bijzondere team werd gedeeld, kwam de vraag van Milko of wij interesse hadden dit te continueren gedurende het seizoen 2013. Gezien de goede ervaring met het team tijdens die dag, was dit ook voor ons een optie.
Afgelopen week zijn wij met Milko rond de tafel gaan zitten en dit heeft tot een gunstige uitkomst voor beide partijen geleid. Er zijn meerdere punten waar beide teams baat bij hebben.


De Giallo Motorsports BMW met een deel van de crew

Giallo beschikt over technische ondersteuning op het circuit, iets waar het ons aan ontbreekt. Met de know how die zij in huis hebben, kunnen zij ons terzijde staan bij evt. problemen en daar zijn we bijzonder blij mee. Anderzijds kunnen zij gebruik maken van onze hospitality tent. Dat scheelt weer in de logistiek en tevens hebben zij daarmee een stukje prive, zodat zij zich kunnen afzonderen om even rustig te lunchen of andere zaken te regelen.
Verder zal Daspe Racing  manager Hans Spelde een deel van de PR voor Giallo  gaan verzorgen en het verloop van diverse zaken in en rond de pitbox in goede banen leiden. Hiermee zal een deel van het reilen en zeilen van twee auto`s ipv één  op zijn conto komen. Kortom een mooie uitdaging!
Binnenkort  meer nieuws!.
Daspe Racing en Giallo motorsports hopen op een mooie samenwerking en een goed seizoen!

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: