SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

21-11-12

SCHITTEREND: DE JAN LAMMERS GASTRACE VIDEO VAN MOTORSPORTMEDIA!!Wellicht is het niet iedereen opgevallen, maar tussen de vele fotografen, die Jan`s aanwezigheid trokken, was er één die je telkens overal spotte die dag. In onze pitbox, de paddock, langs het circuit, overal waar Jan en Davey waren, was hij: Jordy Morsch van MotorsportMedia.

 
Jordy [rechts] in actie

Jordy maakt erg mooie videocompilatie`s van rijders en/of teams en daar hadden wij lucht van gekregen. Nou, dat wij deze bijzondere dag op die manier wilden laten vereeuwigen, spreekt voor zich.

Dat zoiets op mooie wijze monteren tijd en geduld kost, is vanzelfsprekend. Dat laatste heeft Jordy gelukkig meer dan wij, want we hebben hem de afgelopen maand nogal veelvuldig lastig gevallen met de vraag: : “hoe ver ben je, Jordy?” Hij liet zich echter niet opjagen, nam er gewoon de tijd voor en daar is het resultaat ook naar!
Afgelopen dinsdag was het zover en werd ons [on]geduld beloond met een werkelijk schitterende compilatie!

Klik HIER om van de zenuwslopende motorstoring aan het begin, tot en met de race van Davey aan het eind van die dag, te genieten van de erg mooi gemonteerde videobeelden!

MET DANK AAN JORDY MORSCH VAN MOTORSPORTMEDIA!