SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

09-10-12

GASTRACE JAN LAMMERS DEFINITIEF OP 20 OKTOBER!!Ons geduld was de afgelopen tijd flink op de proef gesteld, maar op 20 oktober a.s. is het dan zover.
Op die dag, tijdens de finaleraces op Circuitpark Zandvoort, rijdt oud F1 coureur en Le Mans winnaar Jan Lammers de veelbesproken en langverwachte gastrace bij Daspe Racing!


Dave met Jan Lammers

Als gevolg van o.a onduidelijkheid over het wel of niet deelnemen door Jan aan de 24 uursrace van Barcelona, werd zijn deelname aan onze gastrace uitgesteld.
Afgelopen week ontvingen wij echter dit verlossende mailtje van Jan, waarin hij zijn definitieve deelname op 20 oktober bevestigde.

“Hallo Hans,

Sorry beetje laat met reageren, luie autocoureur. .;-).
De 20e staat in mijn agenda, dus dat gaat gebeuren.
We houden contact en het schema zie ik wel zodra dat bekend is. 
Beste groet en succes met de voorbereiding.

 Jan”

Voor ons de hoogste tijd dus om actie te ondernemen, want wij willen van deze laatste race in het seizoen [wat is het snel gegaan!] een absoluut mooi item maken! Uiteraard bent u als sponsor [zoals bij elke race] van harte welkom bij deze unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Daspe Racing! Ik moet deze keer echter wel een kanttekening bij de uitnodiging plaatsen.
Vanwege het feit dat we op de sponsordag in juli nogal wat mensen teleur moesten stellen door de grote belangstelling, zijn diverse ondernemers alsnog uitgenodigd eens een kijkje achter de schermen te komen nemen.
Hierdoor verwachten wij redelijk wat extra drukte. Wij zouden dan ook graag uiterlijk maandag 15 oktober van u vernemen of u op die 20e oktober aanwezig zult zijn.

Verder is het leuk te vermelden, dat wij met zowel omroep flevoland tv als SBS 6 in gesprek zijn om tv opnamen te maken die dag. Wij hopen binnen enkele dagen een positieve beslissing van beide partijen te ontvangen!
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zal Neerlands grootste Jan Lammers fan en modelbouwer Paul Beijersbergen het model presenteren welke hij van de Daspe Racing BMW gemaakt heeft. [U heeft hier in een eerder nieuwsbericht over kunnen lezen.]

U ziet, alle ingredienten zijn aanwezig, om samen met Jan Lammers die dag tot een mooie afsluiting van een [wat ons betreft] schitterend seizoen te maken.
Een afsluiting van een spannend jaar, waarin wij dankzij onze sponsors voor het eerst geheel op eigen benen in de autosport stonden. Gezien onze plaats in het kampioenschap op dit moment [19e van de 55 inschrijvers!] vooralsnog geen slecht jaar!

Met vriendelijke Racegroet,

Dave & Hans

DE DASPE RACING AVTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: