SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

20-09-12

MET BLIJDSCHAP GEVEN WIJ KENNIS.....?Nee, er is niemand in de nabije omgeving in blijde verwachting, zoals de kop van dit bericht doet vermoeden......
Toch kunnen wij  de heugelijke mededeling doen dat er een kleintje op komst is!
Om de raadselachtigheid van deze tekst gelijk maar transparant te maken, er is in Nederland een groot Lammers fan [Paul Beijersbergen] die werkelijk alle auto`s waar Jan in geracet heeft [op schaal] bouwt. En dat zijn er inmiddels honderden.


Paul met Jan Lammers [L] bij één van zijn vele vitrinekasten

Onlangs kreeg hij lucht van het feit dat Jan een gastrace in de Daspe Racing BMW gaat rijden. Via het gastenboek op onze site, benaderde hij ons met de volgende vraag:

Beste Dave,
Ik ben een grote Lammers fan en begrijp dat jij met hem gaat rijden. Ik bouw alle wagens na waar Lammers in rijd in de schaal 1:43. Dus wil ik jou wagen ook gaan nabouwen. Ik heb nu 317 modellen van Lammers staan, zie www.paol.nl de Jan Lammers Collectie.
Kun je mij daar wat meer info en foto's over geven en met welke wagen gaan julie rijden."
Dank en groet, Paul

Nou, een ieder zal begrijpen dat we hier beretrots op zijn en we hebben Paul inmiddels dan ook van de nodige info voorzien. Sterker nog, omdat hij de modellen uiterst gedetailleerd vervaardigt, staan we veelvuldig in contact met Paul teneinde hem van eventuele wijzigingen aan de auto op de hoogte te houden.
Overigens levert sponsor Auto(schade) expertisecentrum Almere / Autoschade Almere de Vaart, de verf voor het model. Door hen is de echte BMW ook gespoten en dus is het model verzekerd van exact dezelfde kleuren als het origineel.


Het donormodel is er inmiddels klaar voor....

Klik HIER om naar de schitterende site van Paul te gaan en zijn ongelofelijk mooie collectie te bewonderen!
[Even helemaal naar onderen scrollen om bij onze BMW uit te komen]
Wij houden u van de ontwikkelingen op de hoogte!

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: