SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

05-09-12

DE VOORLAATSTE RACE IN HET BMW E30 KAMPIOENSCHAP KOMT ERAAN!!Komend weekend is Circuitpark Zandvoort het toneel van de 6e en tevens voorlaatste race in het BMW E30 kampioenschapl En we hebben er zin in!!
De Daspe Racing BMW is weer op alle belangrijke punten nagelopen bij sponsor Garage de Marken en staat er dus weer super bij!
Met ook nog prima weersomstandigheden in het vooruitzicht, kijken wij uit naar een mooi raceweekend, waarbij u uiteraard van harte welkom bent!

Laatste race

Voor de laatste race van het seizoen op 20 oktober, hebben we goed nieuws! Wij zijn onlangs met Jan Lammers overeengekomen dat hij definitief op die datum de gastrace bij ons zal rijden!!  
Om die laatste race een extra bijzonder tintje te geven, hebben we ook de diverse media, waaronder o.a. Omroep Flevoland, uitgenodigd! Als alles gaat zoals besproken, maken zij TV opnames van dit bijzondere item op Zandvoort. Tevens bestaat de kans dat ook SBS 6 erbij aanwezig zal zijn.
Binnenkort hoop ik hier meer mededelingen over te kunnen doen!


F1 demo Lammers


Afgelopen zondag waren wij te gast bij de Historic Grand Prix op Zandvoort. Daar bezochten wij Jan Lammers, die een demonstratie met een Coloni F1 auto uit 1991 gaf. Tijdens die demo werd eens te meer duidelijk, hoe populair Jan nog bij het Nederlandse racepubliek is. Eenmaal met de F1 auto in de pitstraat aangekomen, werd hij omringd door pers en toegestroomd publiek.
Wij verheugen ons dan ook bijzonder op zijn gastoptreden bij Daspe Racing op 20 oktober!DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: