SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

27-08-12

WEBSITE RACINGART &MORE ONLINE!!


Nieuws

"Night" Le Mans 2011

 

 


"Wooden Dreams"

Door alle drukte bij Daspe Racing heeft het even geduurd, maar de site RacingArt &More is online! [http://www.racingartandmore.nl/]
Weliswaar nog met een enigszins bescheiden aanbod van het aantal New Digi-Arts, maar hieraan wordt, net als aan de optimalisering van de site, hard gewerkt.

Zoals bezoekers van de sponsordag waarschijnlijk wel begrepen [of wellicht al wisten], is er een link tussen Daspe Racing en RacingArt &More. Dit is niet zo heel moeilijk te verklaren, want de vervaardiger van de New Digital-Art werken ben ikzelf!
Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte ik een begin aan een serieuze vorm van mijn inmiddels uit de hand gelopen hobby, digitale foto`s bewerken, beter bekend als fotoshoppen.
Door o.a. een in Nederland niet verkrijgbaar programma te “mixen” met andere programma`s, heb ik een gepatendeerde formule ontwikkeld met een eigen unieke stijl, die verder gaat dan fotoshoppen; New Digital Art.

Dit unieke concept heeft er o.a voor gezorgd, dat ik in september 2011 gevraagd werd te exposeren op de International Porsche Collectors Day, welke plaats vond in de grote kerk in Naarden en samenviel met “Le Petit Grand Prix.” [Een concours d`elegance voor historische race- en sportwagens.] Een hele eer! Zoals de naam al doet vermoeden, was het een evenement met een internationaal karakter dat duizenden bezoekers trok.


Hoogtepunt tijdens de expositie, was het signeren van twee van mijn werken door tweevoudig Le Mans winnaar en oud F1 coureur Jhr. Gijs van Lennep die tevens het evenement opende. De twee doeken tonen een expressie van de Porsche waarmee hij in 1971 de 24 uursrace van Le Mans won.
Beide collectors items worden overigens op dit moment te koop aangeboden!


Het signeren door Jhr. Gijs van Lennep

Zoals gezegd, wordt het aantal werken op de site binnenkort uitgebreid. Tot die tijd zal men het even moeten doen met de op dit moment aanwezige Digi-Arts. Het mogen er dan nog niet veel zijn, ze zijn absoluut de moeite van het bekijken waard!
Ik zou het zeer op prijs stellen, wanneer u in een later stadium nog eens een bezoek aan de site brengt. Veel plezier met het bekijken van New Digital Art!

Met vriendelijke groet,

Hans Spelde