SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

02-08-12

TUSSENSTAND E30 KAMPIOENSCHAP: P14 VOOR DASPE RACING!!Afgelopen week is de huidige stand in het E30 kampioenschap bekend gemaakt.
Dit heeft even geduurd, maar dat heeft alles te maken met evt. protesten en andere zaken die hierop van invloed kunnen zijn. Uiteindelijk is het wachten beloond. De stand laat zien dat we momenteel een 14e plaats bezetten in een druk bevochten kampioenschap dat ruim 50 deelnemers telt!
Een plek waar wij erg blij mee zijn en waarbij we kunnen stellen dat ons debuutjaar in deze klasse tot op heden voorspoedig verloopt! We zijn dit seizoen ingegaan met de doelstelling  zo heel  en zo hoog mogelijk te finishen door o.a  veel te leren.  Wat we wisten,  was  dat we een goede auto hadden aangeschaft . Wat we echter nog niet wisten, was hoe snel Dave de switch van voor- naar achterwiel aandrijving en van lange afstands- naar sprintraces zou oppakken.
Gezien de progressie in tijden en uitslagen [beide zijn stijgende] gaat dit redelijk snel. Helemaal tevreden zijn we natuurlijk voorlopig nog niet!
Om het rijden met de BMW nog meer aan te scherpen en dus sneller te worden, gaat  Dave binnenkort een dag met 2-voudig E30 kampioen Ard Keff trainen op Zandvoort. Hier zal zeker nog meer progressie uit voort komen!
Kortom we zijn op de goede weg, zullen deze vervolgen en ook zeker trachten te verbeteren!


Klik HIER voor het overzicht van de standen in het E30 kampioenschap!! 

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: