SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

07-07-12

SPONSORDAG 2012 UITERMATE GESLAAGD!!Als ik zeg: “De eerste in eigen beheer georganiseerde Daspe Racing sponsordag, was een absoluut succes!” komt die zin misschien wat arrogant over, maar daarvan is absoluut geen sprake. Het is louter trots wat er achter schuilgaat. Tot dit jaar reden wij volgens een zgn. "Arrive and Drive" concept, waarbij alles [incl. de sponsordag] voor ons geregeld werd. Met de overigens fantastische overstap naar een eigen auto, kwam ook de organisatie van de sponsordag in eigen handen. Als je zoiets nooit gedaan hebt, komt er ontzettend veel op je af. Maar gezien de reacties over de hele dag, was nagenoeg alles [tot onze grote opluchting] naar grote tevredenheid!
 
Vanaf 10.00 werden de eerste genodigden door gastvrouw Esther van Soest ontvangen met koffie en cake, waarna zij alle gasten wegwijs in het team en haar activiteiten maakte. Daarna was het tijd voor spektakel. De “Taxidrive” waarbij de genodigden enkele ronden op racesnelheid naast Dave meereden in de Daspe Racing BMW.
De afgevaardigden van Accedis informatisering mochten zich als eersten in de, speciaal voor deze dag gemonteerde, extra racekuipstoel wurmen. Gehelmd en door Hans Spelde stevig in de 6-puntsgordels vastgesnoerd, ging het van start. Na de outlap volgde een ronde op racesnelheid en daarna de inlap. Het resulteerde vaak in rode hoofden en zweethanden. Maar net als ieder jaar stapte iedereen, onder de indruk, maar razend enthousiast en een onvergetelijke ervaring rijker uit de auto.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Normaal gesproken is de “Taxidrive” voor Dave een routineklus, dit keer kleefde er echter nogal iets speciaals aan. Maanden terug al had hij kaarten voor een concert van de Red Hot Chili Peppers in Parijs weten te bemachtigen en kwam dit vol trots aankondigen. Op zich top natuurlijk, alleen was hij even vergeten dat een paar uur later de sponsordag plaats vond. Dus moest hij `s nachts met gezwinde spoed terug naar Nederland om op tijd acte de présence in Zandvoort te geven......Maar dat lukte.
Na om 06.30 terug in Nederland een snelle douche genomen te hebben, stond onze coureur er om 7.15 weer fris en monter [?] bij op Circuitpark Zandvoort teneinde tot ver in de middag de gasten rond te rijden. M'n complimenten Dave!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De catering was ook dik in orde, wat mij betreft. Na koffie in de ochtend, was het rond 12.00 lunchtijd met prima belegde broodjes, fruit enz. De dag werd afgesloten middels een gezellige barbeque met alles erop en eraan. Hiervoor gaat mijn speciale dank uit naar Yuri Dijkstra van Primera The Saloon en Jessica die de catering in de ruimste zin des woords goed hebben neergezet.

Bij deze wil ik alle genodigden bedanken voor hun aanwezigheid. Zover ik heb kunnen zien is een een ieder voldaan richting huis vertrokken. Verder bedank ik iedereen die meegewerkt heeft aan het organiseren van deze dag. Zonder jullie had ik dit niet volbracht.
Door alle positieve reacties ter plekke en o.a. ook op Facebook, denk ik dat ik mag spreken van een geslaagde sponsordag en dat was ook de opzet!

Ik hoop een ieder volgend jaar weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Hans

Klik HIER voor de FOTO`S

DE DASPE RACING SPONSORDAG WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: