SPONSOREN

All Dots http://www.almeredezeweek.nl almere veertje Racing Art & More Banner Banner Banner Banner hawk performance brakes

Ook sponsor worden?

07-06-12

AANSTAANDE ZONDAG DERDE RACE E30 CUP: REGEN OF ZON?


Komende zondag 10 juni wordt op Circuitpark Zandvoort race 3 in de BMW E30 Cup verreden. Als het aan de voorspellingen ligt, krijgen we hoogstwaarschijnlijk een “Assenherhaling.”
Wij zijn daar eigenlijk nog steeds van aan het opdrogen, maar goed.
Er is nog een sprankje hoop op een droge dag. Want hoe veranderlijk het weer zelf ook is,  nog  veranderlijker zijn de voorspellingen ervan.......tot die tijd wachten wij dus maar even af.

Positief nieuws is dat wij met gepaste trots kunnen meedelen, dat  de naam van Informatiseringsbureau Accedis uit Hoofddorp vanaf de komende race op de Daspe Racing BMW zal prijken! Accedis heeft besloten Daspe Racing de rest van dit seizoen als sponsor bij te staan.
Meer over dit hoogwaardig gespecialiseerde informatiseringsbureau, vindt u in een apart aan dit bedrijf gewijd item in een volgend Daspe Racing Nieuwsbulletin.

Ook positief is dat  de auto inmiddels voorzien is van een zgn. deepdish-stuur. Hierdoor wordt de afstand tussen rijder en stuurwiel korter en heeft Dave dus een betere vat  op dit belangrijke onderdeel van zijn werkruimte!
De auto is afgelopen week ook weer volledig gecheckt en is verwend met een onderhoudsbeurt. Dus....we zijn er klaar voor!!
Mocht u a.s. zondag een frisse neus willen halen en van een spannende race willen genieten, bent u uiteraard weer van harte welkom op Circuitpark Zandvoort!!
 

HIER vindt u het tijdschema. [E30] 

Met vriendelijke Racegroet,

Davey en Hans  

DE DASPE RACING ACTIVITEITEN WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: